Известие

Collapse
No announcement yet.

Откачи ми се дясното стъкло.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Откачи ми се дясното стъкло.

Здравейте, колеги!
    Преди минути, предно дясно ел. стъкло се откачи от водача (поне така предполагам) и остана долу. Преди ми се е случвало, като го вдигам, да отива напред и като че ли задната, част на стъклното не е захваната, но сега просто се откачи и падна. Дали е скъсано жило или е само откачено? Да отворя да погледна или по-добре да търся сервиз?
    Благодаря предварително за мненията!

ПП: Една схема за панела на вратата ще ми дойде добре :P
    ППП: Колата е 147-ца.
    Last edited by Conqueror; d.m.y г., 23:31.

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
    Здравейте, колеги!
    Преди минути, предно дясно ел. стъкло се откачи от водача (поне така предполагам) и остана долу. Преди ми се е случвало, като го вдигам, да отива напред и като че ли задната, част на стъклното не е захваната, но сега просто се откачи и падна. Дали е скъсано жило или е само откачено? Да отворя да погледна или по-добре да търся сервиз?
    Благодаря предварително за мненията!

ПП: Една схема за панела на вратата ще ми дойде добре :P
    ППП: Колата е 147-ца.
    ако ме питаш мене ходи при някой който разбира нее нужно да е сервиз,исчакай да видиш някой колега от форума може да е правил такова нещо,но ако неразбираш сам недей
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

В Смисъл пусна го с копчето надоло и неможа да го качищ повече ли или просто си падна щото при мен се скъса кабела в гофрето на вратата дето влиза и там го снадихме и се оправи ... на предно ляво при мен
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
        В Смисъл пусна го с копчето надоло и неможа да го качищ повече ли или просто си падна щото при мен се скъса кабела в гофрето на вратата дето влиза и там го снадихме и се оправи ... на предно ляво при мен

При качване нагоре се изкриви и после при лек опит за наместване падна във вратата.

Comment

КОЛЕГА СЛУЧИ МИ СЕ СЪЩОТО в1ера на задно стъкло, веднага на майстор,смъкна ми машинката,ще и смени жилото и ще ми я сложи утре вс за 40 кинта, кво да се прави,иначе ми подпря стъклото! сигорно е жило, невярвам ей така да се откачи стъклото
          sigpic
          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Днес бях при майстора. Оказа се гумичката, която седи в дупката на стъклото. Трябва да е цяла и да минава през стъклото, а тя се е разделила. Понеже в неделя нама отворени магазини, 4 часа се мъчи човека да го закрепи.За сега е добре, но ще трябва нова гумичка.

Трябват ми въпросната гумичка, водачът, който се закрепя в горната задна част на стъклото и една пластинка (скоба), която законтря машинката за стъклото. Ако някой знае къде може да се продават тези неща, ще се радвам да сподели.

Comment

то няма как да се откачи,хванато е за механизма с пласмасов зегер.не е невъзможно но е малко вероятно,а и на предните стъкла са по 2 зегера,дори и да се щупи зегера няма как да излезе,в стъклото има отвори,механизма влиза в тях и се слага зегера,водачите държат стъклото и то не може да излезе само.почти сигурно е че е жило,сменяш и си готов.
              sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

и на мен ми трябва един зегер ако намериш,защото аз не намирам засега къде се продават пиши в темата да си поръчам и аз

Comment

Е добре, как ще е жило, като сега е направено и си върви? А и има 1 зегер само.

Comment

Поръчах днес от Александър Ауто въпросните гумички и водачите. Само пластмасовата контра я нямаше на схемите и не знам дали се продава отделно.
                    Гумичките са по 3.50, а водачите ~ 4 лв.

Comment

Пластмасовата контра е заменима с тези от голф2.Ако не по моргите..
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Conqueror Покажи съобщение
                        Поръчах днес от Александър Ауто въпросните гумички и водачите. Само пластмасовата контра я нямаше на схемите и не знам дали се продава отделно.
                        Гумичките са по 3.50, а водачите ~ 4 лв.
                        а в комплекта я има така ли,или не

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                          Пластмасовата контра е заменима с тези от голф2.Ако не по моргите..
                          мисля че на голфа е по-малка на диаметър но не съм сигурен,ще пробвам,аз имам голфови зегери,ако става ще напиша в темата

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                            а в комплекта я има така ли,или не
                            Нямаше я нарисувана на схемата на механизма, но няма как да не идва със машинката. Но не е там въпроса.
                            Ако стане от Голф 2 пиши, че те са доста по-често срещани.

Comment

Аз мога да ти напиша дали стават..лично свалих от три моторчета в морга от голф2,и лично ги сложих на двете задни моторчета на моята/бивша/156-ца!!
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                              X